Gazetka

Asortyment masarni to ponad 80 wyrobów!

Zakład masarski

Asortyment masarni to ponad 80 wyrobów, w tym mięsa wieprzowe, podroby, wędliny drobiowe, wędzonki, kiełbasy itp. Dysponując nowoczesną technologią, stale wzbogacamy naszą ofertę wprowadzając wciąż nowe wyroby. Produkcja zakładu oparta jest na tradycyjnych recepturach, przy wykorzystaniu najwyższej jakości, naturalnych surowców, pochodzących od sprawdzonych, rodzimych dostawców. Dzięki doskonale dobranym przyprawom, w wędlinach „Społem” odnajdą Państwo smak zapamiętany z rodzinnego domu.

Wysoki standard jakości produkcji oferowanych wyrobów uzyskujemy dzięki wprowadzonemu systemowi bezpieczeństwa żywności HACCP.

Indywidualne zamówienia przyjmuje pod nr tel.

stac. 14-612-26-56 lub 14-612-35-44

Kurczak złocisty

- / -

Polędwica drobiowa

- / -

Pierś z indyka

- / -

Mięso cielęce

Goleń cielęca

- / -

Górka cielęca

- / -

Karkówka cielęca

- / -

Kiełbasa drobiowa z wędzarni

- / -

Polędwica z wędzarni

- / -

Szynka z wędzarni

- / -

Wyroby bez e

- / -

Kiełbasa farmerska

- / -

Parówka bocheńska bez E

- / -

Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim bez e

- / -

Boczek z wędzarni

- / -

Bobaski drobiowe

- / -

Polędwica pieczona

- / -

Karczek pieczony

- / -

Kiełbasa małopolska bez E

- / -

Golonko z masarskiego stołu

- / -

Indyk pieczony

- / -

Boczek w marynacie

- / -

Gulasz wieprzowy

- / -

Kark w marynacie

- / -

Kark bez kości

- / -

Łopatka bez kości

- / -

Schab bez kości

- / -

Schab z kościa

- / -

Żeberka paski

- / -

Strogonow wieprzowy

- / -

Golonka przednia

- / -

Golonka tylna

- / -

Żeberka w marynacie

- / -

Boczek surowy

- / -

Rolada kniazia

- / -

Schab pieczony

- / -

Baleron gotowany

- / -

Boczek wędzony

- / -

Polędwica dworska

- / -

Polędwica sopocka

- / -

Polędwica w majeranku

- / -

Sękacz

- / -

Szynka babuni

- / -

Szynka chłopska

- / -

Szynka drwala

- / -

Szynka dworska

- / -

Szynka kniazia

- / -

Szynka staropolska

- / -

Szynka swojska

- / -

Szynka z komina

- / -

Szynka z liściem

- / -

Szynka ze spichrza

- / -

Boczek pieczony

- / -

Rolada boczkowa

- / -

Polędwica myśliwska

- / -

Boczek kniazia

- / -

Boczek gotowany

- / -

Polędwica knazia

- / -

Szynka bocheńska

- / -

Pajda z masarskiego stołu

- / -

Szynka polarna

- / -

Pasztet włoski

- / -

Salceson bocheński

- / -

Pasztetowa wiejska

- / -

Szynka konserwowa

- / -

Kiszka pasztetowa wiejska

- / -

Salcesonik kasztelański

- / -

Kiszka kaszana wiejska

- / -

Salceson toscana

- / -

Karczek zapiekany z cebulką

- / -

Kiszka krwawa

- / -

Kaszanka wiejska

- / -

Kiełbasa toruńska

- / -

Kiełbasa dworska

- / -

Kiełbasa lipnicka pieczona

- / -

Kiełbasa parówkowa

- / -

Kiełbasa podwawelska

- / -

Kiełbasa szaszłykowa

- / -

Kiełbasa szlachecka

- / -

Kiełbasa śląska

- / -

Kiełbasa wiejska

- / -

Kiełbasa z szynki

- / -

Kiełbasa swojska

- / -

Kiełbasa krakowska podsuszana

- / -

Kiełbasa grillowa extra

- / -

Kiełbasa kasztelańska

- / -

Kiełbasa szynkowa

- / -

Kiełbasa zwyczajna extra

- / -

Galeria zdjęć

Sedziba zarządu:

32-700 Bochnia, ul. Karosek 25